Saltar al contenido

Secció de música de El Corte Inglés

28 febrero 2009

Recordo amb un somriure i amb certa enyorança quan acompanyava al meu pare a fer la compra de rigor a El Corte Inglés. L’aventura començava en el moment en que senties un torrent d’aire a sobre teu que indicava que acabaves d’entrar al territori del gran magatzem. Pujàvem fins a la Quarta Planta amb les escales mecàniques i anavem baixant mentre compràvem el que ens feia falta a cada planta. Sempre deixàvem pel final el que més ens agradava: escoltar les últimes cançons dels nostres artistes preferits. Ens dirigiem a la Secció de Música, situada a la Planta Baixa i començàvem a fer una ullada general dels CD’s més nous. Un cop vistos, ens posàvem els auriculars i deixàvem córrer el temps. Mentre ell triava un disc de Paul McCartney, jo sintonitzava un de Els Pets. Ell s’empenyia en que escoltés peces de The Beatles, encara que no m’agradessin, insistint una vegada i una altra mentre afirmava que “eren els millors”. Tot i així, jo sempre preferia escoltar Estopa, El Canto del Loco o David Civera. La gent feia cua darrera d’aquells auriculars i quan ja haviem estat un temps excessiu, feiem el camí de tornada cap a casa. 

Ara ja queden enrera les aglomeracions a la Secció de Música de El Corte Inglés, ja que la funció que desenvolupava aquella sala ara la duu a terme Internet, a través del Podcast. D’aquesta manera, podem buscar els nostres grups de música preferits i escoltar les seves cançons. Inclús les podem adquirir mitjançant programes determinats.

És, sens dubte, molt còmode utilitzar les descàrregues que ofereix el Podcast des de casa, però d’ara en endavant, difícilment veurem a un pare i un fill anant plegats a la Secció de Música de El Corte Inglés per passar una estona  junts.

Joan Fàbregas

Anuncios
No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: