Saltar al contenido

Tens facebook?

16 marzo 2009

Se’ns ha acabat passar desapercebuts! Avui dia, si no formes part del món d’Internet, estàs desfassat i et prenen com un ésser prehistòric,i encara més si no formes part de les xarxes socials.

Podriem veure-ho com un avantatge ja que podem anar més enllà dels límits físics gràcies a l’accés fàcil i directe. De fet, no ens hem d’amoïnar per poder establir contacte amb tota aquella gent amb la que hem perdut contacte o aquella amb la que el volem establir, amb les xarxes socials podem saber d’ells de la manera més ràpida i simple.

                    img_4429-copia1

Algunes de les xarxes socials més conegudes i que estàn més de moda són: facebook i tuenti de temàtica generalista, flickr de temàtica més específica ja que es tracta d’una xarxa social pensada per a que la gent comenti les fotografies que els usuaris pengen, entre d’altres com orkut, bebo, last.fm

 

Internet ens ho posa tot més fàcil, de fet, no crec que ningún de nosaltres poguem viure ara sense ell, i els mitjans de comunicació? Com s’ho fan? No poden ser menys i s’han d’adaptar al nou medi, ara són ells qui han de buscar l’audiència i crear un feedback per a que la gent pugui respondre. No es poden limitar tan sols a la informació sinó que han de cuidar i fomentar la relació amb els receptors.

Alguns mitjans ja han donat el primer pas, com per exemple:

Elpais, on els usuaris poden crear un perfil i un blog.

 

 

Anuncios
No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: